buitenschilder; schilderwerk; houtrotherstel;
Goedgezind dankzij
onze tint

Wat doen wij voor u?

Schildersbedrijf Buikema voert naast buiten- en binnenschilderwerk nog diverse andere werkzaamheden voor u uit. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Voor meer informatie bel 072-5152181 of stuur een bericht.

buiten; onderhoud; schilder; schilderwerk; schade; vastgoed; exterieur; technisch; buitenschilderwerk; Alkmaar; voorkomen;

Schilderwerk buiten

Het buitenschilderwerk wordt niet alleen om estethische redenen uitgevoerd, maar vooral ook om technische redenen. Het beschermen van de ondergrond is naast een goede uitstraling belangrijk.

Door een goede inspectie kan een advies worden opgesteld voor het aankomend onderhoud en in de tijd. 

Daarbij zijn goede voorzieningen belangrijk om het schilderwerk op hoogte bereikbaar te maken. Schildersbedrijf Buikema denkt graag met u mee.

 

 

 

binnen; binnenschilderwerk; schilderwerk; opknappen; herstellen; schade; interieur; verfrissen; kleur

Schilderwerk binnen

Het binnenschilderwerk kunnen wij om verschillende redenen voor u uitvoeren, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing (ruimte of woning), een kleurwijziging, een opknapbeurt of vanwege schade (verzekering). Ook om technische redenen is het van belang dat het binnenschilderwerk van de buitengevelelementen op het gewenste niveau blijft.

In de winterperiode kunnen wij onze werkzaamheden aanbieden met een korting. Voor meer informatie kunt u hiernaar vragen.

Schildersbedrijf; schilderen; wandafwerking; behangen; scannen; sausen; sauswerk; vinylbehang; glasweefsel; spuiten; muurverf; verven

Wandafwerking

Schildersbedrijf Buikema kan u ook ondersteunen bij het kiezen van een geschikte wandafwerking. De wanden voorzien van een behang kan een lastige keuze zijn. Diverse soorten, kleuren en mogelijkheden zijn er verkrijgbaar. Ook kan de wijze van het aanbrengen van een muurverf vragen met zich meebrengen, met een roller of met behulp van een spuitapplicatie ? Om u te voorzien van goed advies, komen we graag even bij u langs. Samen bekijken wat de beste vorm van wandafwerking is voor uw situatie.

houtaantasting; houtrot; ondergrondherstel; houtherstel; herstel; herstelwerkzaamheden; zwam; verrot; aangetast; kunstharsreparatie; repaircare; windowcare; vervangen; deelvervanging

Ondergrondherstel en houtrotreparatie

Om goed duurzaam schilderwerk uit te kunnen voeren is (ondergrond)herstel soms noodzakelijk. Het verrichten van kleine reparaties zoals het dichten van verbindingen, glasafdichtingen of corrigeren van omtrekspeling (bij klemmen) voeren wij zelfstandig uit. Ook het uitvoeren van kunstharsreparaties, laminaties of deelvervangingen bij houtrotschades kunnen wij uitvoeren. Bij het seriematig vervangen van onderdelen zullen derden worden ingeschakeld.